Horecalift – waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?

Bent u op zoek naar een horecalift? Via RMS Liften kunt u uw slag slaan. De liften zijn op voorraad en worden op maat voor u gemaakt. Wij bieden voor iedere gelegenheid, waarvoor men een horecalift wil aanschaffen, een oplossing op maat. U kunt een horecalift gebruiken om goederen of etenswaren te verplaatsen. De lift wordt veel gebruikt in winkels, restaurants, magazijnen en bibliotheken. Tegenwoordig worden horecaliften eveneens ingezet in woonhuizen. Hiermee kunnen bewoners bijvoorbeeld zware boodschappen of de wasmand verplaatsen. De horecalift wordt ook wel een kleingoederenlift genoemd. De horecalift via RMS voldoet aan de warenwet voor restaurants, hotels en cafés. De liften zijn scherp geprijsd wat gunstig is voor uw portemonnee. Het frame van de lift bestaat uit gegalvaniseerd staal. De deuren en cabine zijn gemaakt van RVS.

Voordelen van een horecalift

Het gebruik van een horecalift brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan deze een belangrijke rol spelen in het logistieke proces en vergemakkelijkt de lift het interne transport. Goederen, eten en/of drank zullen op een vlotte, veilige en ergonomisch verantwoorde manier verplaatst kunnen worden. Is de keuken op de begane grond? Eten de gasten op de eerste verdieping? Dan is het handig om de gerechten per lift te vervoeren. Andere zaken waar een horecalift voor wordt gebruikt zijn om linnengoed of andere kleine goederen te verplaatsen. Met de horecalift kan roest voorkomen worden.

Als horecalift specialist gaan wij graag voor u aan de slag

Voor de aanschaf en installatie van een horecalift bent u bij RMS Liften aan het goede adres. Daarnaast zijn wij een specialist in betaalbare (klein)goederenliften. RMS Liften is een jonge organisatie welke zich focust op aanbieden en installatie van goed geprijsde horecaliften, goederenliften en personenliften. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in de renovatie van liften. De wijze waarop er in de praktijk met een echte lift gewerkt moet worden is belangrijk om tot een goede keuze te komen. Soms kan er met scherp geprijsde materialen gewerkt worden. Andere keren moet er voor duurdere materialen gekozen worden. Wij hebben jarenlange ervaring zodat we te allen tijde de correcte prijs-kwaliteitsverhouding kunnen vaststellen. Uiteindelijk krijgt u de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Heeft u interesse in een horecalift? Moeten wij de installatie ook voor u voltooien? Aarzel niet en neem direct contact op.